Fra ansøgning til ansættelse

Find information om processen fra ansøgning til ansættelse.

Jobannonce

Du kan finde alle ledige job på Rehabiliteringscenter for Flygtninge og i hele Region Nordjylland på rn.dk/job.

Opret en jobagent

I vores karrierecenter kan du oprette en jobagent. Du skal være oprettet for at kunne søge arbejde hos os. Derudover kan du få tilsendt en mail, når vi har et ledigt job, der matcher din profil.

Ansøgning sendes digitalt

Du skal sende din ansøgning online via vores hjemmeside. Linket hertil finder du i annoncen for det job, du ønsker at søge. Du får en kvittering pr. mail som bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Du skal altså ikke sende din ansøgning på mail eller i papirform.

Vurdering af din ansøgning og samtale

Når ansøgningsfristen er udløbet læser ansættelsesudvalget ansøgninger og CV igennem. Herefter indkalder vi de relevante personer til samtale, typisk 3-5 personer. Ved samtalen deltager ofte nærmeste leder, en tillidsrepræsentant og en til to medarbejderrepræsentanter. I nogle tilfælde vil vi holde en anden samtalerunde, hvis vi ønsker at se en eller flere ansøgere igen. Herefter vurderer ansættelsesudvalget, hvem de ønsker at ansætte. Har du været til samtale, får du oftest besked direkte pr telefon. Alle ansøgere får besked fra os pr. mail efter endt proces, der kan derfor godt gå nogle uger, før du hører fra os, hvis du ikke har været indkaldt til samtale.

Referencer

Den ansættende leder henter som udgangspunkt altid referencer fra tidligere arbejdsgivere på den ansøger, der er udvalgt til den ledige stilling.

Straffe- og børneattest

Der skal altid indhentes straffe- og evt. børneattest ved ansættelse inden for Region Nordjyllands sociale børne- og unge institutioner, specialundervisningsinstitutioner, børne- og ungdomsafdelingen i psykiatrien eller selvejende institutioner under tilsyn af Region Nordjylland.

Ansættelsesprocedure

Når du er blevet tilbudt et job på en af Region Nordjyllands arbejderpladser, og dine lønvilkår er faldet på plads, modtager du et ansættelsesbrev fra Region Nordjylland. Ansættelsesbrevet kommer digitalt i din e-boks.

Job med støtte og tilskud

Der er flere muligheder for at arbejde hos os med forskellige støtte- og tilskudsordninger, f.eks. virksomhedspraktik eller løntilskud. Som udgangspunkt skal sådan en ansættelse gå gennem din fagforening eller sagsbehandler. Vi anbefaler derfor, at du kontakter dem.